Feedback leren geven

voor positieve teams

“feedback can be a gift, when wrapped properly”

op 17 mei, wacht niet te lang

interactief

Feedback leren geven, dat doe je door te oefenen. We faciliteren voortdurende feedback zodat je grote sprongen maakt.

perfectie

We gaan voor niets minder dan de perfectie, die u aangeeft. U bepaalt voortdurend mee waar we aan werken.

zelfvertrouwen

We gaan voor niets minder dan een super boost van jouw zelfvertrouwen. Uiteindelijk is dat immers de basis voor goede interactie.

betaalbaar

Met een inschrijvingsfee van 300€, is deze opleiding perfect betaalbaar voor de Belgische KMO. Dit is inclusief lesmateriaal en lunch. Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-portefeuille.

Feedback leren geven op een dag?

Feedback kan mensen motiveren.

Je wil kunnen bijsturen waar nodig, het beste halen uit je werknemers of collega’s, een positieve sfeer creëren, een open communicatie bekomen, … Kortom een gedreven team vormen waarbij zowel werknemer als werkgever/bedrijf beter communiceren.

Feedback is hierbij een cruciaal onderdeel, maar daar kan het schoentje klemmen. De gevolgen van slechte feedback kunnen zich op heel wat verschillende gebieden uiten. Zo kunnen verkeerde verwachtingen gecreëerd worden, het zelfvertrouwen van de werknemers dalen, een roddelcultuur ontstaan of alle communicatie kan volledig verdwijnen.

Tijdens deze workshop leer je hoe je feedback kan geven en ontvangen op een correcte manier waarbij zowel werknemer als bedrijf gaan groeien.

Volgende onderdelen komen aan bod:

– Op correcte manier waarderen

– Kritiek uiten waar beide partijen beter van worden

– Realistische doelen opstellen

– Feedback in het DNA van je team implementeren

Locatie: gratis webinar op 17 mei van 12u tot 13u.

Algemene voorwaarden:
Funkafy verbindt zich ertoe de training op het afgesproken moment te laten doorgaan, tenzij door een geval van overmacht de training verplaatst moet worden. We trachten de ingeschrevenen minstens 48u op voorhand te informeren.
De ingeschreven personen annuleren op hun beurt ook minstens 48u op voorhand, zodat het volledige bedrag van de inschrijving kan worden terugbetaald. Alle latere annuleringen worden niet vergoed, tenzij in gevallen van overmacht.
Met de juiste promocode kunnen participanten 10% korting krijgen, zoals beschreven in het e-book en de online campagnes. De opleiding kost normaal 50€ en wordt gegeven op 17 mei, in het kader van de webinar wordt deze gratis aangeboden.

Schrijf je in

plaatsen zijn beperkt

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.