overbrug de ruimte met het publiek

met de technieken van gerichte communicatie

onze klanten rekenen op ons voor volgende diensten

Communicatietechnieken

Hoe kan je de meest waardevolle informatie het snelst vergaren? Welke vragen kunnen het beste resultaat bieden? Hoe omgaan met spanning in een conversatie?

Salestraining

Verkopen is meer dan talent of passie, het is een methodiek. Zo garanderen we resultaten en tevredenheid bij verkoper en klant.

Copywriting

Teksten met impact, dat moeten we hebben. Of het nu gaat over de website, brochures of sociale media: wij tillen ze naar een hoger niveau.

Presentatietechnieken

Of het nu voor klanten of aandeelhouders is, iedereen moet af en toe een presentatie geven. Hoe pak je dit efficiënt aan? Wij coachen of ontzorgen, aan jou de keuze.

Speechwriting

Sta je voor een belangrijke toespraak? Wil je begeesteren zoals de grootsten? Hoe zet je jouw publiek in vuur en vlam? Met een geweldige speechschrijver!

Workshops en masterclasses

Van presenteren over feedback tot leidinggeven, we bieden een mooie waaier aan top workshops en masterclasses.

Storytelling

Ben je voor jouw boodschap op zoek naar de juiste verhaallijn? Wij hebben ervaring in storytelling voor zowel presentaties, reclamecampagnes als documentaires.

Bemiddeling

Soms lijken conflicten uitzichtloos omdat praten zo moeilijk is geworden. Wij bieden bemiddeling aan, zowel in de zakelijke als de persoonlijke sfeer. Deze link leidt naar onzedialoog.be

Voice-over

Voor de juiste boodschap, heb je ook de juiste stem nodig. Voor onze klanten – zowel ondernemer als kunstenaar – schrijven wij verhalen en brengen ze tot leven met de juiste stem.

meer details over onze workshops en diensten

workshops

presentatie workshop

sales workshop

conflict workshop

diensten

voice-over

copywriting

coaching

speechwriting