Proactief denken

be proactive, not reactive

“The best way to predict your future is to create it”

Abraham Lincoln

interactief

Bemiddelend tussenkomen, dat doe je door te oefenen. We faciliteren voortdurende feedback zodat je grote sprongen maakt.

perfectie

We gaan voor niets minder dan de perfectie, die u aangeeft. U bepaalt voortdurend mee waar we aan werken.

zelfvertrouwen

We gaan voor niets minder dan een super boost van jouw zelfvertrouwen. Uiteindelijk is dat immers de basis voor goede interactie.

betaalbaar

Met een inschrijvingsfee van 300€ voor een volledige dag, is deze opleiding perfect betaalbaar voor de Belgische KMO. Dit is inclusief lesmateriaal en lunch. Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-portefeuille.

Op zoek naar de opportuniteit?

Verzadigde markten en snelle technologische (r)evoluties kenmerken onze samenleving. Om de vinger aan de pols te houden over wat leeft in jouw domein is het belangrijk om steeds een stapje voor te zijn. Wanneer je vooral focust op problemen zal het niet lang duren vooraleer de concurrentie je inhaalt. Ga op zoek naar opportuniteiten en grijp de kans om hier iets mee te doen. Flexibel zijn en blijven groeien zijn hierbij de sleutelwoorden. Daar waar problemen herkennen niet veel moeite vereist, ligt dat bij opportuniteiten vinden soms anders. Hiervoor is een andere en creatievere mindset nodig.

Doelstellingen

Tijdens deze workshop leer je hoe je flexibel kan inspelen op problemen en deze creatief kan ombuigen tot oplossingen. Zo kan je als organisatie een invloed uitoefenen op je eigen groei en toekomstgericht te werk gaan. Je leert omgaan  met omstandigheden. Je kan deze zelf niet bepalen, maar wat wel kan is uitpluizen hoe je ermee omgaat.

Volgende onderdelen komen aan bod

  • Herkennen van proactief en reactief denken

  • Herkaderen van huidige problemen naar toekomstige opportuniteiten

  • Methodes om creatief naar oplossingen te zoeken

  • Soorten invloed op je omgeving

Praktisch

Wanneer: 23 Mei

Voor wie: leidinggevenden, hr-managers en teams die door het aanwenden van proactief denken een stapje voor willen zijn.

Waar: CoStation – Gent

Prijs: 300 € per persoon (exclusief btw)
Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-portefeuille.

Algemene voorwaarden:
Funkafy verbindt zich ertoe de training op het afgesproken moment te laten doorgaan, tenzij door een geval van overmacht de training verplaatst moet worden. We trachten de ingeschrevenen minstens 48u op voorhand te informeren.
De ingeschreven personen annuleren op hun beurt ook minstens 48u op voorhand, zodat het volledige bedrag van de inschrijving kan worden terugbetaald. Alle latere annuleringen worden niet vergoed, tenzij in gevallen van overmacht.
Met de juiste promocode kunnen participanten 10% korting krijgen, zoals beschreven in het e-book en de online campagnes. De opleiding kost 300€ en wordt gegeven op 23 Mei.

Schrijf je in

plaatsen zijn beperkt

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.