succesverhalen

wanneer mensen het verschil maken

Feweb

maakt het verschil voor zijn 600 bedrijvenleden

Hoe? Een greep uit onze succesformule.

We starten altijd vanuit de klant, in dit geval zijn dat webbedrijven. Op basis daarvan contextualiseren we de workshop of masterclass.

Feweb boekte al een tiental van deze sessie voor zijn leden, gaande van de presentatie workshop tot de salesmasterclass.

Steeds weer kunnen we tevreden terugblikken op sessies met veel passie, energie en tastbare resultaten.

Als beroepsfederatie zijn we steeds op zoek naar de beste docenten in de sector: mensen met kennis én passie voor het vak.
Zo iemand hebben we gevonden in Luc: hij wist perfect de uitdagingen van elke deelnemer in te schatten en hen te inspireren en te motiveren om de overgedragen kennis in de praktijk om te zetten.
Bedankt Funkafy!

Patrick MarckDirector Feweb

Digiti

nog meer klantgerichte communicatie

Hoe? Een greep uit onze succesformule.

We werken aan de hand van een reeks van workshops, die steeds weer werken rond communicatie, zo werken we aan presentaties, maar ook feedback sessies. Leren begrijpen wat de klant nu precies bedoelt, doe je enkel aan de hand van gerichte vragen, en dat is essentieel voor succes.

We stellen zo iedereen in de mogelijkheid om klantgericht te communiceren en met vertrouwen feedback te geven aan elkaar.

Voor Digiti werkten we een traject van verschillende workshops uit, gaande van feedback geven tot klantgerichtcommuniceren.

Onlangs heb ik bij Luc de workshop "Talk Like TED" gevolgd. Erg boeiend! Al vanaf het begin, bij de voorstelling van mijzelf, werd ik uitgedaagd om de presentatie methoden en tips van Luc direct toe te passen. Geen eenvoudige opgave kan ik zeggen. Ik vond de workshop zeer "hands on" waardoor er zeer veel werd gewerkt vanuit het doen met de nodige theoretische ondersteuning. Door te werken met een kleine groep was er veel tijd en ruimte om actief deel te nemen. Een absolute aanrader voor iedereen die impactvoller en bewuster wilt leren spreken!

Jean-Louis WeemaesManaging Director Profile Belux NV

Copyright: © 2009 Peter van Egmond

Better Minds at Work

gaat voor tiptop communicatie

Hoe? Perfecte voorbereiding.

Better Minds is een toonaangevende organisatie. Pia en Elke kiezen steeds voor voorbereiding en hoge kwaliteit in hun communicatie.

Om deze lijn over de organisatie door te zetten, werkten we samen een paar workshops uit.

De training presentation skills masterclass is op een heel creative manier
gebracht en zit doorspekt met tips en tricks.
Ik bekijk mijn presentaties nu op een andere manier.
Luc is een heel enthousiaste en professionele coach die ik zeker aanraad.

Karine SamynLecturer ICT at University College Ghent