duurzame motivatie

it’s the will, not the skill

“If your actions inspire others to dream more, to learn more, do more and become more, you are leader!”

John Quincy Adams

Enthousiasme is aanstekelijk

Enthousiasme en motivatie zijn aanstekelijk. Een gemotiveerd team verzet bergen (werk) en kan de wereld aan. Gemotiveerde medewerkers hebben bij het ochtendgloren zin om er opnieuw tegenaan te gaan. Helaas blijkt dat 1 op 5 van de Belgische werknemers zijn of haar job niet graag uitvoert. Demotivatie kost jouw organisatie een flinke duit. Zo zijn ongemotiveerde werknemers minder productief en vaker afwezig.

Het spreekt voor zicht dat begeesterde medewerkers zonder veel moeite een versnelling hoger schakelen, initiatief nemen en minder ziek zijn.  De houding van tevreden personeel straalt iets uit. Zowel andere collega’s als klanten zijn gebaat bij een positieve mindset. Dat is klare taal. Een gebrek aan motivatie herkennen gaat meestal van een leien dakje. Minder helder is de manier waarop een motivatieprobleem aangepakt kan worden. Hoe krijg je een persoon of team gemotiveerd? Wat geeft iemand energie? Welke elementen zijn belangrijk in motivatie?

Als leidinggevende is het belangrijk om je te verdiepen in de motivatie van je werknemers. Langdurige oplossingen primeren op ad hoc initiatieven. Als werknemer is het bovendien aangenamer voor jezelf en je werkomgeving om steeds bevlogen aan de slag te kunnen gaan.

Schrijf je in

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden:
Funkafy verbindt zich ertoe de training op het afgesproken moment te laten doorgaan, tenzij door een geval van overmacht de training verplaatst moet worden. We trachten de ingeschrevenen minstens 48u op voorhand te informeren.
De ingeschreven personen annuleren op hun beurt ook minstens 48u op voorhand, zodat het volledige bedrag van de inschrijving kan worden terugbetaald. Alle latere annuleringen worden niet vergoed, tenzij in gevallen van overmacht.
Met de juiste promocode kunnen participanten 10% korting krijgen, zoals beschreven in het e-book en de online campagnes. De opleiding kost 300€ en wordt gegeven op 18 april.

Resultaten

In deze workshop leren we uit welke elementen motivatie opgebouwd is. Eens dat duidelijk is gaan we op zoek naar een duurzame motivatie bij je werknemers om zo een sterk team te bouwen die geen uitdagingen schuwt en elkaar motiveert en stimuleert.

Volgende onderdelen komen aan bod:

  • Verschillende elementen in motivatie

  • Modellen om blijvend te motiveren

  • Leren inspireren van je team

  • Uitdagen om talenten in te zetten en verder te ontwikkelen

Praktisch

Wanneer: 18 April

Voor wie: leidinggevenden, hr-managers en teams die op een onderbouwde manier feedback willen implementeren in hun bedrijf.

Waar: CoStation  Gent (Oktrooiplein 1, 9000 Gent)

Welkom vanaf 8.00u en uiterlijke start om 8.30u

Einde voorzien om 12.30u

Prijs: 300 € per persoon (exclusief btw). Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-portefeuille.

interactief

Bemiddelend tussenkomen, dat doe je door te oefenen. We faciliteren voortdurende feedback zodat je grote sprongen maakt.

perfectie

We gaan voor niets minder dan de perfectie, die u aangeeft. U bepaalt voortdurend mee waar we aan werken.

zelfvertrouwen

We gaan voor niets minder dan een super boost van jouw zelfvertrouwen. Uiteindelijk is dat immers de basis voor goede interactie.

betaalbaar

Met een inschrijvingsfee van 300€ voor een volledige dag, is deze opleiding perfect betaalbaar voor de Belgische KMO. Dit is inclusief lesmateriaal en lunch. Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-portefeuille.