Presentatiemasterclass

make a lasting impression

trainen, trainen en trainen

volgende workshop op 11 oktober

interactief

Een goed spreker worden, dat doe je door te oefenen. We faciliteren voortdurende feedback zodat je grote sprongen maakt.

perfectie

We gaan voor niets minder dan de perfectie, die u aangeeft. U bepaalt voortdurend mee waar we aan werken.

zelfvertrouwen

We gaan voor niets minder dan een super boost van jouw zelfvertrouwen. Uiteindelijk is dat immers de basis voor een goede presentatie.

betaalbaar

Met een inschrijvingsfee van 300€, is deze opleiding perfect betaalbaar voor de Belgische KMO. Dit is inclusief lesmateriaal en lunch. Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-portefeuille.

Publiek Spreker op 1 dag?

Als beroepsfederatie zijn we steeds op zoek naar de beste docenten in de sector: mensen met kennis én passie voor het vak. Zo iemand hebben we gevonden in Luc: hij wist perfect de uitdagingen van elke deelnemer in te schatten en hen te inspireren en te motiveren om de overgedragen kennis in de praktijk om te zetten. Bedankt Luc!

Patrick MarckInspireren en motiveren

"Waardevolle feedback, die je nooit krijgt na een lezing"

AnoniemDirect

"Goed evenwicht tussen theorie en praktijk, het gaat om het doen"

Patrick marckEvenwicht

Talk like TED. Workshop van 1 dag.

Af en toe zie je een presentatie die je kippenvel bezorgt. De tijd staat even stil en je verdwijnt er helemaal in. Achteraf ben je helemaal opgeladen, en soms zelfs wat geëmotioneerd. Hoe komt dat nu precies? Zelf wil je dit ook wel bereiken, maar het lijkt te moeilijk. Je vermoedt dat je het niveau van dergelijke sprekers nooit zal halen. Daar brengt deze workshop verandering in.
In deze interactieve training oefenen we samen totdat je TED-talk niveau in de vingers hebt. We staan stil bij de grondleggers van de goede speech: de Grieken. We besteden tijd aan theorie, maar veel meer tijd aan oefening met directe feedback.
Uiteraard hebben we aandacht voor de olifant in de kamer: angst. Het is normaal om angstig te zijn wanneer je moet spreken. Aan de hand van een aantal tips en tricks helpen we je over deze angst heen. Bovendien helpt het oefenen in een veilige omgeving met peers!
Verder hebben we aandacht voor de perfecte introductie, een goede structuur, aandachtsmanagement, spanningsbogen en een spetterend slot. De theoretische achtergrond zit in een e-book.
Locatie: bij Apache, Turnhoutsebaan 110, Antwerpen. Er zijn nog plaatsen op 11 oktober.
Tijdstip: ontvangst vanaf 9 uur opleiding van 9u30 tot 16u30. Lunch voorzien.
Algemene voorwaarden:
Funkafy verbindt zich ertoe de training op het afgesproken moment te laten doorgaan, tenzij door een geval van overmacht de training verplaatst moet worden. We trachten de ingeschrevenen minstens 48u op voorhand te informeren.
De ingeschreven personen annuleren op hun beurt ook minstens 48u op voorhand, zodat het volledige bedrag van de inschrijving kan worden terugbetaald. Alle latere annuleringen worden niet vergoed, tenzij in gevallen van overmacht.
Met de juiste promocode kunnen participanten 10% korting krijgen, zoals beschreven in het e-book en de online campagnes. De opleiding kost 300€ en wordt gegeven op 11 oktober. Deze opleiding komt in aanmerking voor KMO-portefeuille.

Schrijf je in

plaatsen zijn beperkt

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.